TIL PROFESSIONELLE

Jeg har igennem tiden samarbejdet med forskellige fagfolk. Pædagoger, terapeuter, psykologer, psykiatere, sygeplejersker og social og sundheds-personale.

Jeg giver derfor sparring og supervision til professionelle.

Jeg har erfaring med

  • Familiebehandlingsforløb §11

  • Rådgivningsforløb i forbindelse med skilsmisse

  • Børne- og ungesamtaler

  • Traumeforløb med børn
  • Søskendegrupper

  • Sparring med institutioner

  • Supervision af professionelle

  • Oplæg med temaer   Stress/ traumer/afhængighed/ kropsprog og kommunikation

SAVN

Jeg er tilknyttet organisationen SAVN som familieterapeut. En organisation som støtter familier til indsatte i landets fængsler. Savn arrangerer blandt andet, weekender for familierne, og skaber et rum til at dele hvordan det er at have en far eller mor som sidder i fængsel. Læs mere om organisationen på SAVN .

ASPIRANTERNE

Jeg er en del af aspiranterne hvor jeg fungerer som psykoterapeut i gruppe og individuelle processer.

ASPIRANTERNE er det første projekt i Danmark, hvor kulturinstitutioner aktivt bruges som løftestang til at få sårbare unge mellem 18-25 år væk fra offentlig forsørgelse og ind på uddannelse eller i arbejde. Igennem et 6-måneders individuelt designet forløb følges de unge af kreative mentorer og indgår i arbejdsfællesskaber på kulturinstitutioner, hvilket giver dem mod på at løfte blikket og pejle mod nye horisonter.

Kontakt mig for yderligere info.

Psykoterapi Helsingør

Jeg har praksis både i Helsingør og på Nørrebro. Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at kontakte mig på mobil eller e-mail. Jeg ringer eller skriver tilbage så snart jeg har mulighed for det.

Profil

Jeg er Louise Herbert, jeg er uddannet psykoterapeut, familieterapeut og SE-traumeterapeut. Gennem de sidste 10 år har jeg specialiseret mig i traumer, stress, misbrug og afhængighed generelt. Længden af et terapiforløb kan variere, alt efter de arbejdspunkter, der bringes ind i terapien. Men målet med terapi er altid, at klienten bliver i stand til selv at arbejde videre med udfordringerne.

Tidsbestilling

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at kontakte mig på e-mail eller telefon.
Jeg ringer eller skriver tilbage så snart jeg har mulighed for det.

Praksisadresse

Helsingør
Birkedalsvej 35A
3000 Helsingør

Nørrebro
NOR Health house
Hejrevej 30, 3.sal
2200 København N

Kontakt

Privatlivspolitik