OM LOUISE HERBERT

Jeg er uddannet psykoterapeut og familieterapeut. Gennem de sidste 10 år har jeg specialiseret mig i traumer,  misbrug og afhængighed generelt. Derfor har jeg efterhånden massiv erfaring med det område.

Mit terapeutiske arbejde har flere ben at stå på. Jeg arbejder både med familier og par, men jeg har også specialiseret mig i individuel terapi.

Jeg har i mange år arbejdet som skuespiller, både på teater men også som underviser. Jeg har trænet lægestuderende i at kommunikere med patienter, og virksomheder i “den svære samtale” samt konflikthåndtering. Fantasi og kreativitet præger derfor også min måde at arbejde terapeutisk. Det bruger jeg især i traumeterapien, hvor det handler om at generobre sit syn på sig selv som menneske. At turde sanse og mærke sig selv, og få øje på handlekraft frem for en fastfrosset tilstand.

Jeg er født i 1967.

Jeg er gift med Allan, som jeg har 2 voksne børn med.

CV

2022: Behandling af børn med traumer v/Maiken Bjerg

2021: SE- practitioner chok/traume terapeut https://somaticexperiencing.dk/

2020: Uddannet NADA-Behandler v/ Nada Danmark

2016: MBSR-baseret Mindfulness instruktør v/ psykolog Emil Noll

2015: Kognitiv terapi for dobbeltdiagnoser fra ”Dobbeltdiagnoseuddannelsen”

2013: Par og familieterapeut v/DFTI

2009: Grunduddannelse i relations kompetence v/Kempler instituttet

 

Jeg er oprindelig uddannet skuespiller i 1996 fra Skuespillerskolen v/Odense teater og har arbejdet som skuespiller på både teater, TV og film. I 2009 tog jeg skridtet og påbegyndte uddannelsen som familieterapeut. Det var et stort vendepunkt i mit liv. At vende mit fokus fra at skulle præstere til at lytte, observere og bringe mig selv i spil på en ny måde.

Jeg søger hele tiden at udvikle mig fagligt og menneskeligt, og deltager løbende i relevante kurser og workshops.

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Psykoterapi Helsingør

Louise Herbert – psykoterapeut MPF

Jeg har tavshedspligt og arbejder i overensstemmelse med Dansk Psykoterapeutforenings etiske retningslinjer.

Profil

Jeg er Louise Herbert, jeg er uddannet psykoterapeut, familieterapeut og SE-traumeterapeut. Gennem de sidste 10 år har jeg specialiseret mig i traumer, stress, misbrug og afhængighed generelt.

Længden af et terapiforløb kan variere, alt efter de arbejdspunkter, der bringes ind i terapien. Men målet med terapi er altid, at klienten bliver i stand til selv at arbejde videre med udfordringerne.

Tidsbestilling

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at kontakte mig på e-mail eller telefon.
Jeg ringer eller skriver tilbage så snart jeg har mulighed for det.

Praksisadresse

Helsingør
Birkedalsvej 35A
3000 Helsingør

København K
Rådhusstræde 3 A, Baghuset
1466 København K
(Indgang gennem porten)

Kontakt

Privatlivspolitik