PARTERAPI

Parterapi – Kvaliteten af vores relationer, afgør kvaliteten af vores liv

Hvad gør vi i de situationer hvor vi rammer konfliktfyldte følelser i parforholdet?

  • Kærlighed, had
  • Jalousi og tryghed
  • Tiltrækning og afsky

Vi støder ind i mellem på konfliktfyldte følelser i vores parforhold. De situationer hvor vi tror at det er nødvendigt at handle på den ene eller den anden følelse. Det som kan hjælpe os i disse situationer, er faktisk tålmodighed. Tålmodighed med din partner og tålmodighed med dig selv. At tage jer tiden til sammen at finde de rette spørgsmål og de svar der følger med.

Parterapi kan være løsningen, når vi støder på problemer i parforholdet. Et parforhold kan blive kastet ud i en krise ved voldsomme begivenheder i livet, fx ved tab, kriser, sygdom, fyring eller ulykker, eller ved familieforøgelse. Lykkelige begivenheder kan også ryste parforholdet. Det kan føles, som om al kærlighed er forsvundet. Nærheden der før var intens, kan pludselig opleves forkert og omklamrende. Det kan for eksempel komme til udtryk som manglende lyst til sex. Misforståelser og skænderier bliver en del af hverdagen, og man fornemmer at glide længere og længere væk fra hinanden.

I parforhold er det vigtigt, at vi kan udtrykke følelser og tanker og forventninger overfor vores partner. Med parterapi kan I arbejde på at opnå en dybere kontakt og forståelse med hinanden, og blive bedre til at give plads i parforholdet. Plads til at undersøge og udfordre jeres forskelligheder, og til at blive opdateret med det som bragte jer sammen.

Vi sender vores bil på værksted, og vi går regelmæssigt til tandlægen. Det kan være en god gave at give parforholdet, at afsætte tiden til at sammen efterse relationen til hinanden.

Jeg tilbyder parterapi i min praksis i Helsingør og København K.

Psykoterapi Helsingør

Louise Herbert – parterapeut MPF

Jeg har praksis både i Helsingør i Nordsjælland og København K. Ønsker du/I at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et parterapiforløb, er du/I velkommen til at kontakte mig på mobil eller e-mail.

Jeg ringer eller skriver tilbage så snart jeg har mulighed for det.

Profil

Jeg er Louise Herbert, jeg er uddannet psykoterapeut, familieterapeut og SE-traumeterapeut. Gennem de sidste 10 år har jeg specialiseret mig i traumer, stress, misbrug og afhængighed generelt.

Længden af et terapiforløb kan variere, alt efter de arbejdspunkter, der bringes ind i terapien. Men målet med terapi er altid, at klienten bliver i stand til selv at arbejde videre med udfordringerne.

Tidsbestilling

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at kontakte mig på e-mail eller telefon.
Jeg ringer eller skriver tilbage så snart jeg har mulighed for det.

Praksisadresse

Helsingør
Birkedalsvej 35A
3000 Helsingør

København K
Rådhusstræde 3 A, Baghuset
1466 København K
(Indgang gennem porten)

Kontakt

Privatlivspolitik