PRIVATLIVSPOLITIK

Jeg har som psykoterapeut tavshedspligt, og følger det regelsæt der er sat i forhold til psykoterapeutforeningens etiske regler.

Når du starter i et forløb, giver du tilladelse til at jeg opbevarer dine kontaktoplysninger som telefonnummer og mailadresse. Som psykoterapeut har jeg brug for at føre journal over vores samtaler for at sikre kvalitet og kontinuitet i forløbet. Det er desuden et vigtigt redskab i forløbet, fordi jeg bruger det til at forberede mig til hver session, og journalen sikrer, at jeg kan redegøre for terapiens forløb og udvikling.

Jeg opbevarer disse data på min computer låst med kode som kun jeg har adgang og kendskab til.

Jeg opbevarer de nødvendige oplysninger ift. SKAT i efterfølgende 5 år, i henhold til lovgivningen. Herefter bliver de slettet.

Jeg videregiver ikke oplysninger om dig til tredje part, medmindre det bliver pålagt i henhold til lovgivningen, eller hvis du udtrykkeligt har givet mig dit samtykke, skriftligt eller mundligt.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke.

Profil

Jeg er Louise Herbert, jeg er uddannet psykoterapeut, familieterapeut og SE-traumeterapeut. Gennem de sidste 10 år har jeg specialiseret mig i traumer, stress, misbrug og afhængighed generelt.

Længden af et terapiforløb kan variere, alt efter de arbejdspunkter, der bringes ind i terapien. Men målet med terapi er altid, at klienten bliver i stand til selv at arbejde videre med udfordringerne.

Tidsbestilling

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at kontakte mig på e-mail eller telefon.
Jeg ringer eller skriver tilbage så snart jeg har mulighed for det.

Praksisadresse

Helsingør
Birkedalsvej 35A
3000 Helsingør

København K
Rådhusstræde 3 A, Baghuset
1466 København K
(Indgang gennem porten)

Kontakt

Privatlivspolitik