ØREAKUPUNKTUR

NADA- metoden

Jeg er certificeret NADA-øreakupunktør (Acupuncture detox specialist) fra NADA-Danmark. Du kan modtage Nada som supplement til terapien hos mig.

Nada er en metode som hjælper til at stabilisere organismen såvel fysisk som psykisk.

NADA kan bruges i alle situationer, hvor en person har brug for stabilitet, bedre stress-håndtering – herunder bl.a. vrede, søvnproblemer, rastløshed, angst m.m. Metoden kan bruges som supplement til terapeutisk og medicinsk behandling. 

Der er ingen bivirkninger eller risiko ved at bruge NADA.

Behandlingen foregår ved at der sættes 5 akupunktur nåle i øret, hvorefter du sidder ca. 40 minutter i ro. Man kalder det også ”at have en stille, ordløs samtale med sig selv”.

Det gør ikke ondt at få NADA, dog mærker du naturligvis et lille stik i det øjeblik nålene isættes. 

Du tilbydes NADA-te, men ingen kaffe under behandlingen.

Pris pr. behandling 50 kr.

NADA-øreakupunktur

Du kan modtage Nada som supplement til terapien hos mig.

Profil

Jeg er Louise Herbert, jeg er uddannet psykoterapeut, familieterapeut og SE-traumeterapeut. Gennem de sidste 10 år har jeg specialiseret mig i traumer, stress, misbrug og afhængighed generelt.

Længden af et terapiforløb kan variere, alt efter de arbejdspunkter, der bringes ind i terapien. Men målet med terapi er altid, at klienten bliver i stand til selv at arbejde videre med udfordringerne.

Tidsbestilling

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at kontakte mig på e-mail eller telefon.
Jeg ringer eller skriver tilbage så snart jeg har mulighed for det.

Praksisadresse

Helsingør
Birkedalsvej 35A
3000 Helsingør

København K
Rådhusstræde 3 A, Baghuset
1466 København K
(Indgang gennem porten)

Kontakt

Privatlivspolitik