FAMILIETERAPI OG TERAPI MED BØRN

Familien er en organisme hvor alle er afhængige af hinanden. Når der er noget i familien som forstyrres, bliver hele familien påvirket deraf.

Når børn ikke trives, kan det komme til udtryk på mange måder. Det kan være barnet har svært ved at regulere sine følelser af grunde man ikke kender. Det kan være dit barn reagerer med vrede eller lander i voldsomme konflikter med andre. Barnet kan også vende sig indad og virke træt og modløs. Trække sig fra relationer, være uengageret og mut.

Kan børn få stress?

Mange børn har, ligesom resten af familien, en stresset hverdag og denne stress kan sætte sig i symptomer som:

  • Mavesmerter
  • Forstyrrelse af appetitten
  • Forstyrrelse af søvnmønster
  • Hyperaktivitet eller manglende energi

SE-terapi – traumebehandling

Har dit barn oplevet eller været udsat for overvældende begivenheder? Det kan for eksempel omhandle

  • skilsmisse
  • ulykke
  • sygdomsforløb
  • tab af en nærtstående
  • overgreb

– og barnets nervesystem kan være fastfrosset i overvældelsen. Det er derfor vigtigt at hjælpe barnet til at frigøre dette frys. I børneterapien arbejder med at regulere nervesystemet og dermed frigøre eventuel traumeenergi. Det sker gennem samtale og leg og med opmærksomhed på kroppens sansninger. Jeg er altid opmærksom på barnets signaler og afstemmer terapien herefter, derfor kan en del af samtalen godt foregå med forældrene, hvor barnet blot lytter med, og får derved en doseret udgave af familieterapien .

Når man selv er fortvivlet, kan man slet ikke hjælpe

Derfor er det vigtigt for mig, først at afstemme med forældrene, til en indledende samtale for at få lidt historik og for at undersøge om et forløb med børn hos mig er det rette tilbud. Herudover vil jeg afdække, hvor det vil være det rette sted at starte, og sikre at I som forældre føler jer klædt på til at hjælpe barnet i hverdagen.

Jeg stiller mig til rådighed med terapeutiske samtaler for familien. Med forældrene og med barnet. Mit fokus er at støtte alle i familien til at få en stemme i forhold til det der udspiller sig. 

Familieterapi Helsingør

Louise Herbert – famileterapeut MPF

Jeg har praksis både i Helsingør i Nordsjælland og København K. Ønsker I at bestille en tid, eller har I spørgsmål til et forløb med børn og familieterapi, er I velkomne til at kontakte mig på mobil eller e-mail. Jeg ringer eller skriver tilbage så snart jeg har mulighed for det.

Profil

Jeg er Louise Herbert, jeg er uddannet psykoterapeut, familieterapeut og SE-traumeterapeut. Gennem de sidste 10 år har jeg specialiseret mig i traumer, stress, misbrug og afhængighed generelt.

Længden af et terapiforløb kan variere, alt efter de arbejdspunkter, der bringes ind i terapien. Men målet med terapi er altid, at klienten bliver i stand til selv at arbejde videre med udfordringerne.

Tidsbestilling

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til et terapiforløb, er du velkommen til at kontakte mig på e-mail eller telefon.
Jeg ringer eller skriver tilbage så snart jeg har mulighed for det.

Praksisadresse

Helsingør
Birkedalsvej 35A
3000 Helsingør

København K
Rådhusstræde 3 A, Baghuset
1466 København K
(Indgang gennem porten)

Kontakt

Privatlivspolitik