Om Louise Herbert

Jeg er meget optaget af hvordan vores krop reagerer på de oplevelser vores liv bringer os. I terapien har jeg altid fokus på ressourcerne hos den enkelte, og på hvordan disse ressourcer kan understøtte en heling af fx sorg og traumer. Derfor har jeg uddannet mig som SE-terapeut (Somatic Experiencing) En terapeutisk metode til at tilgå og bearbejde traumer og chok-tilstande i kroppen. læs mere her

 

I terapien bruger jeg min erfaring som Mindfulness instruktør. Jeg har erfaring med at angst, stress og depression udspringer af det tankemylder som vi ikke føler os i stand til at sætte i ro. Med mindfulness, træner man sig i at koncentrere og fokusere sit sind.

Jeg er uddannet psykoterapeut og familieterapeut. Jeg har efterhånden massiv erfaring med psykiatri og misbrug.

Jeg har gennem 15 år arbejdet som underviser i personlig kommunikation, både ved hjælp af rollespil og gennem dialog. Herudover er jeg også uddannet som skuespiller og har i 18 år beskæftiget mig med film,TV og teater.

 

2020: Uddannet NADA-Behandler v/ Nada Danmark

2018: Påbegyndt uddannelsen som SE- Somatic Expierience chok/traume terapeut 

2016: MBSR-baseret  Mindfulness instruktør v/ psykolog Emil Noll

2015: Kognitiv terapi for dobbeltdiagnoser

2013: Par og familieterapeut v/DFTI

2009: Grunduddannelse i relationskompetence v/Kempler institut                                                           

Betegnelsen "Psykoterapeut" er ikke en beskyttet titel.

For at skabe mere troværdighed omkring titlen, er der derfor udstukket nogle ministerielle krav som man skal leve op til for at blive medlem af fx. Psykoterapeutforeningen. Blandt andet skal man have gennemgået en 4-årig uddannelse, samt være eksamineret efter specifikke krav. Derfor kan det være en god ide at søge efter medlemmer af Psykoterapeutforeningen, når du leder efter en terapeut. Dette stempel er en garanti for at man har gennemgået denne certificering

Uddannelsen på DFTI  (Dansk familieterapeutisk institut) opfylder alle disse krav.